BREAKING NEWS
Yaşam

728x90

header-ad

468x60

header-ad

UFO nedir?

Sual: UFO’ların aslı nedir?
CEVAP
Asırlardır, dinsizler, dinleri inkâr etmek için çeşitli yalanlar uydurdular. Meselâ, ilk insanların vahşi olduğunu, maymundan geldiğini, dil bilmediğini söylediler. Tanrıların Arabaları diye kurgu kitaplar yazan Erich von Daniken bunlardan biridir. Mısır Piramitleri gibi hârikaları görünce, (Bunları insan yapamaz, tanrılar yapmış olabilir) düşüncesiyle hayaller üretmiştir. Kâfir kafası, tanrı çok olursa çok iş yapar sanıyor. UFO’lar hakkında bir brifingde, UFO diye, kazılarda bulunmuş muazzam tarihî eserler gösterildi. Bu neyi gösterir? O devrin teknikte çok ileri olduğunu ve eski insanların tamamının vahşi olmadıklarını gösterir. Kazılarda ilkel toplumlara da rastlanması medeniyetlerin zirveye çıktığını, sonra çeşitli sebeplerle yıkıldığını gösterir.

Medeniyetler zirvede iken, teknik çok ileri idi. Tıp da çok ilerlemişti, her hastalığın çaresi bulunuyordu. Bugünkü radarlar eskilerin yanında çok ilkel kalır. Bir âletle dünyanın her tarafını görmek mümkündü. Medeniyetler, deprem, hazret-i Nuh’un tufanı gibi bir sebeple yok olunca, yenisini kurmak için sıfırdan başlanmıştır. Bu medeniyetleri kuranlara, “tanrıların adamları” veya UFO demek ilim dışıdır.

UFO ne demektir? Unidentified Flying Objects kelimelerinin baş harfleridir. Buna meçhul uçan cisimler denmiştir. Yani, gökyüzünde görülüp de ne olduğu bilinmeyen şeylere bu ad verilmiştir. UFO’lar, uzay gemisi, uçan daireler, uzaydan gelen insanlar zannedildi.

Amerikan Hava Kuvvetleri bunların ne olduğunu araştırdı. Dağlarda görünen oval şeylerin, bulutların içindeki buz kristallerinden yansıyan ışık topları olduğu tespit edildi. Ayrıca, bazı savaş uçaklarının uçan daire şeklinde olduğu da bir gerçektir. Süper güçler, teknoloji savaşında yaptığı çalışmaları gizlemek için, gizli çalışmalarını UFO ile kamufleye çalışıyorlar. Bazıları daire şeklinde bir şey görünce, (İşte UFO) diyorlar.

UFO, gezegenlerden gelen insan değildir. Çünkü bugünkü teknik, gezegenlerde hayat olmadığını tespit etmiştir. 16 bilim adamı tarafından konu bilimsel olarak incelenmiş, UFO’ların asılsız olduğu bir kez daha ispat edilmiş, Daniken Duruşması isimli eserde, Daniken’e hak ettiği şamar vurulmuştur.

« Önce
Sonra »

Hiç yorum yok

Sorularınız Dinimiz İslam.com hocaları tarafından cevaplandırılacaktır.

Lütfen dini suallerinizi: dinimizislam11@gmail.com mail adresine gönderiniz.

Teşekkürler.