BREAKING NEWS
Yaşam

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Enver Ağabey, çok sevdiği hocası ile yan yana

Eyüp Sultan Mezarlığı'nda, hocası ve kayınpederi, büyük İslam âlimi Hüseyin Hilmi Işık'ın yanına defnedilen Enver Ağabey'i ziyaret eden sevenleri, Kur'an-ı kerim okudu; dualar etti. 

Türkiye'nin birçok şehrinden gelenlerin yanı sıra Türkmenistan, Habeşistan, Bosna, Kosova, Almanya, Sudan, Kazakistan, Hindistan ve Irak gibi ülkelerden ziyaretçiler de vardı. Misafirler, izdihamı önlemek için onarlı gruplar hâlinde kabristana alındı.

Cuma akşamı Hakk'ın rahmetine kavuşan Türkiye'nin ve İhlas Holding ailesinin "Enver Ağabey"i Enver Ören'i sevenleri dün de yalnız bırakmadı. Önceki gün Eyüp Sultan Camii'nden on binler tarafından son yolculuğuna uğurlanan Enver Ağabey'in Eyüp'teki kabri gün boyu ziyaretçilerle dolup taştı. Eyüp Sultan Mezarlığı'nda, Kaşgâri Dergahı'nın hemen yanı başındaki aile kabristanında, hocası ve kayınpederi, büyük İslam âlimi Hüseyin Hilmi Efendi'nin (kuddisesirruh) yanına defnedilen Enver Ağabey'i ziyaret eden sevenleri, Kur'an-ı kerim ve dualar okudu. Türkiye'nin birçok ilinden kabre koşan ziyaretçiler arasında, Türkmenistan, Habeşistan, Bosna Hersek, Kosova, Almanya, Sudan, Kazakistan, Hindistan ve Irak gibi birçok ülkeden gelenler de vardı.


ÇİÇEKLERLE DONATILDI
Ziyaretlerde herhangi bir izdiham olmaması için misafirler, kabristana 10'arlı gruplar halinde alındı. Dün kabristandaki çalışmalar da devam etti. Enver Ağabey'in kabri, çiçeklerle bezendi.


VEDA FOTOĞRAFI
Enver Ağabey, İslam büyüklerinin ve dostlarının kabirlerini sık sık ziyaret ederdi. Bu hüzünlü kare de Enver Ağabey'in bu ziyaretler sırasında çekilen fotoğraflarından biri..

« Önce
Sonra »